Cm1
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Chiang Mai

Chiang Mai is met name bekend geworden vanwege de strategische ligging ten opzichte van de vroege zijderoute. Heden ten dage staat de stad vooral bekend vanwege de productie van paraplu's, juwelen en houtsnijwerk. Ter plekke wordt in ateliers die productie gedemonstreerd en wordt je paraplu of rugzak voorzien van een prachtige beschildering.

Koop je tickets naar Chiang Mai, dan kan je alvast rekenen op een onvergetelijke vakantie. Zeker als je ook een bezoek brengt aan Chiang Mai Zoo, waar je vertederd zult worden door de vele koala’s en panda’s. Goedkoop vliegen naar Chiang Mai kan via de vele voordelige vluchten Chiang Mai en vliegtickets van Tix!

Events in Chiang Mai

  • februari - Bloemen Festival
  • april - Songkran (Nieuwjaar)
  • augustus - Salakaphat
  • november - Loi Kratong

Chiang Mai heeft meer dan 500 hotels. Mandarin Oriental en Kodchasri Thani Hotel zijn qua inrichting en ligging van zo’n hoog niveau dat ze een attractie op zich vormen. Aanraders dus.

Luchthavens in Chiang Mai

Wie gaat vliegen naar Chiang Mai, arriveert op de volgende luchthaven:

  • Internationale Luchthaven Chiang Mai (CNX) – afstand centrum: 4 km
Populaire bestemmingen in de buurt van Chiang Mai

Het vliegveld van Chiang Mai is voor zowel nationale en internationale vluchten geschikt. Je kunt, na het verzilveren van je vliegticket Chiang Mai, van hieruit simpel en snel doorvliegen naar onder andere Bangkok, Singapore en Maleisië.

Deze airlines verzorgen vliegtickets en vluchten Chiang Mai:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>