Doh
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Doha

Doha is de hoofdstad van Qatar. De stad ligt aan de Perzische Golf. Ook hier zijn olie en gas de belangrijkste producten. Ook vis wordt hier veel gevangen wat te merken is in de heerlijke visgerechten in de plaatselijke restaurants. De soukh (openluchtmarkt) van Doha is een combi van geuren, kleuren en geluid. En dat alles overgoten met die typische Arabische sfeer. Ook het Nationaal Museum is een bezoekje waard.

Tix heeft voor alle voordelige vluchten en vliegtickets naar Doha op een rij gezet. Via Tix creëert u een goed begin van een heerlijke vakantie.

Events in Doha

  • maart – Doha Cultureel Festival
  • november – Doha Tribeca Film Festival

Retaj Residence is een goed driesterrenhotel op zeer korte afstand van het centrum gelegen. Het vijfsterren Sheraton Doha Resort & Hotel daarentegen ligt aan de oevers van de baai. Naast schitterende zwembaden beschikt het hotel ook over tennis-, squash- en badmintonvoorzieningen, alsmede over fitness- en spa-accomodaties.

Luchthavens in Doha

Goedkoop vliegen naar Doha betekent arriveren op de volgende luchthaven:

  • internationale luchthaven van Doha (DOH) – afstand centrum : 5 km

Je tickets naar Doha heb je via Tix zo gevonden. In de regio zijn nog meer interessante plaatsen om te bezoeken. Vliegen naar Doha betekent dat bestemmingen als Bahrain, Dubai en Cairo direct binnen je bereik liggen.

Deze airlines verzorgen vliegtickets en vluchten naar Doha:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie