Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Islamabad

Islamabad is de hoofdstad van Pakistan. Het is gelegen aan de bergen van de Himalaya en is mede daardoor een prachtige vakantiebestemming. Het beschikt over een indrukwekkende Rose en Jasmin Garden waar de natuurliefhebber zijn hart kan op halen. De mini zoo en het kinderpark zijn dan weer leuke troeven voor een gezinsvakantie. Islamabad biedt voor ieder wat wils.

Je kunt natuurlijk voordelige vliegtickets naar Islamabad boeken via Tix, hier kun je een keuze maken op onze overzichtelijke website en je favoriete vliegtickets direct boeken.

Events in Islamabad

Natuurlijk wil je, nadat je je vliegticket naar Islamabad gevonden hebt bij Tix, je vakantie gaan plannen. De verschillende jaarlijks terugkerende events die in Islamabad georganiseerd worden, kunnen je hierbij helpen. Een greep uit het aanbod:

  • Februari - Shandur Polo Festival
  • Maart - Kyte Flying Festival
  • Oktober - National Folk Festival
  • November - Horse and Cattle Show

Na het vinden van je vliegtickets naar Islamabad op Tix wil je waarschijnlijk ook gaan uitkijken naar een geschikt hotel. De keuze is groot, je kunt bijvoorbeeld verblijven in het Islamabad Mariott Hotel of in het Best Western Islamabad Hotel.

Luchthavens in Islamabad

Ga je vliegen naar Islamabad, dan zul je waarschijnlijk arriveren op de volgende luchthaven:

  • Benazir Bhutto International Airport - Islamabad International Airport - afstand naar het centrum: 8 km

Nadat je je tickets naar Islamabad gevonden hebt op Tix kan je eventueel beginnen uit te kijken om nog een andere plaats te bezoeken. Vanuit Islamabad kun je gemakkelijk doorreizen naar enkele andere populaire bestemmingen zoals {url:geo:destination:LAX}.

Bij je zoektocht naar vliegtickets naar Islamabad zul je merken dat verschillende luchtvaartmaatschappijen vluchten naar Islamabad verzorgen. Dit zijn er enkele:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>