Ktm
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Kathmandu

Kathmandu is de hoofdstad van Nepal. De stad ligt maar liefst 1350 meter boven zeeniveau. In de stad bevinden zich veel Boeddhistische en Hindoeistische tempels en paleizen die ook op de werelderfgoedlijst staan. Kathmandu is ook bekend als voorstation voor de bergbeklimmers die de Mount Everest en de K3 in de Himalaya willen gaan bedwingen.

Goedkoop vliegen naar Kathmandu? Kijk dan snel verder op Tix. Hier hebben ze een ruime keuze aan voordelige vluchten en vliegtickets Kathmandu.

Events in Kathmandu

Events in Kathmandu

  • februari/maart – Fagun Purnima
  • april/mei – Mata Tirtha Snan (Mother's Day)
  • augustus/september – Indrajatra

Heb je een vlucht naar Kathmandu geboekt en zoek je een goed hotel? Bijvoorbeeld niet al te duur en toch dicht bij alle bezienswaardigheden? Dan is Hotel Ganesh Himal (1 ster) zeker het overwegen waard. Het is een klein hotel midden in het centrum van de stad.

Iets luxer kan natuurlijk ook. The Dwarika’s Hotel combineert de traditionele gastvrijheid en ongedwongenheid van de Nepalezen met een hoog voorzieningenniveau. Hier zul je zeker ook genieten van de prachtige gebouwen met mooi houtsnijwerk, waarin het hotel is gehuisvest.

Luchthavens in Kathmandu

Wil je gaan vliegen naar Kathmandu dan arriveer je op de volgende luchthaven:

  • Luchthaven Tribhuvan International Airport (KTM) – afstand centrum: 6 km

Vanaf dit vliegveld kun je heel erg makkelijk na gebruik van je tickets en verblijf in Kathmandu doorreizen naar bijna alle plaatsen in de omgeving, zoals {url:geo:destination:DAC} en Lhasa.

Deze airlines verzorgen vliegtickets en onder andere rechtstreekse vluchten van en naar Kathmandu:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>