Jhb
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Johor Bahru

Op het meest zuidelijke punt van het Maleisische schiereiland Malakka vind je de indrukwekkende stad Johor Bahru. Deze stad leent zich uitstekend voor een heerlijke strandvakantie, maar ook wie liever de plaatselijke bezienswaardigheden gaat bezoeken komt hier zeker aan zijn trekken. Als je gaat vliegen naar Johor Bahru kun je onder meer naar het Sultan Ibrahim Gebouw gaan, een bezoek brengen aan de Sultan Abu Bakar Moskee, de watervallen van Kota Tinggi of gaan winkelen in Muar.

Een ruime keuze aan voordelige vliegtickets naar Johor Bahru vind je ongetwijfeld op Tix.

Events in Johor Bahru

Eén van de jaarlijks terugkerende events bijwonen behoort in Johor Bahru zeker tot de mogelijkheden. Dit zijn enkele van de events:

  • Januari - Thai Pongal
  • Maart - Mount Kinabalu Climbing Expedition
  • Mei - Wesak
  • November - Penang International Lantern Festival

Populaire hotels in Johor Bahru

Je kunt, om je vakantie helemaal af te maken, kiezen voor een verblijf in één van de vele populaire hotels die Johor Bahru rijk is. bijvoorbeeld het Suria City Hotel of het Citrus Hotel.

Luchthavens in Johor Bahru

Dit is de luchthaven waarop je waarschijnlijk zal gaan landen als je een vliegticket naar Johor Bahru boekt:

  • Senai International Airport (JHB) - de afstand tot het centrum: 22 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Johor Bahru

Het boeken van tickets naar Johor Bahru wil ook zeggen dat je de mogelijkheid hebt om van hieruit door te reizen naar een andere bestemming zoals Kuala Lumpur of Miri. Je kunt deze tickets natuurlijk ook los boeken.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Johor Bahru

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie