Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Erbil

Erbil ligt in het noorden van Irak. Het is de hoofdstad van Irakees Koerdistan. Belangrijkste bezienswaardigheid in de stad is de Citadel van Erbil waar de Mulla Afandi Moskee deel van uitmaakt. Onder de hoofdingang van de citadel liggen de overdekte Erbil Qaysari Bazaars. Andere bezienswaardigheden zijn de 36 m hoge Mudhafaria Minaret,het Museum of Civilization en het Koerdische Textielmuseum.

Vliegen naar Erbil doe je makkelijk via Tix. Boek online bij Tix je voordelige vliegtickets naar Erbil.

Events in Erbil

In en nabij Erbil vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • oktober – Festival of Hawler
  • november - Erbil Literature Festival

Populaire hotels in Erbil

Erbil International Hotel is een goed hotel in Erbil. Met zwembad, fitnesscentrum en snelle internetvoorziening. Er wordt een shuttlebusservice naar het vliegveld aangeboden.

Erbil Rotana Hotel biedt een goede service en ligt op een locatie met ruime mogelijkheden om gemakkelijk de mooie plaatsen van de stad te bezoeken. Het hotel biedt zijn gasten een complete Spa met sauna en stoomcabines aan en een fitnessaccommodatie.

Luchthavens in Erbil

Wie gaat vliegen naar Erbil, arriveert op de volgende luchthaven:

  • Erbil International Airport (EBL) – afstand centrum: 10 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Erbil

Na je verblijf in Erbil kun je eenvoudig verder vliegen in de regio, zoals naar Beirut, Ankara of Damascus. Voor die bestemmingen regel je ook je tickets op Tix.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Erbil

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten van en naar Erbil:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie