Tbs
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Tbilisi

Tbilisi is de hoofdstad van Georgië en ligt aan de rivier de Koera. Tbilisi wordt omgeven door bergketens en bevindt zich tussen de Zwarte en Kaspische Zee in. De stad dankt haar naam aan de warmwaterbronnen die er liggen, in de oude stad vind je dan ook een aantal zwavelbaden die je kunt bezoeken. In het centrum vind je cafés en restaurants in overvloed. Bezoek zeker een show met traditionele muziek en dans.

Vanaf de televisietoren, een populaire plek voor huwelijksfoto’s, heb je een prachtig uitzicht over Tbilisi. Aanschouw deze verrassende mix tussen Azië, Europa en de tientallen verschillende culturen zelf. Via Tix kun je voordelig vliegen naar Tbilisi.

Events in Tbilisi

Ieder jaar vinden in Tbilisi een aantal events plaats, zoals:

  • Mei - International Student Film Festival
  • September - London 2 Tbilisi Rally

Luchthavens in Tbilisi

Wanneer je gaat vliegen naar Tbilisi, vlieg je naar:

  • Tbilisi International Airport (TBS) - Afstand centrum: 17 km

Deze vliegmaatschappijen verzorgen vluchten naar Tbilisi

O.a. deze luchtvaartmaatschappijen verzorgen vluchten naar Tbilisi:

Vanuit o.a. Amsterdam kun je in zes uur naar Tbilisi vliegen.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie