Lca
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Larnaca

Larnaca ligt aan de Middellandse Zee, aan de zuidoostkust van Cyprus. De stad is rijk aan bezienswaardigheden, zoals mooie Byzantijnse kerken, moskeeën, musea, paleizen. Het eiland heeft een echt Middellandse Zeeklimaat zodat een heerlijk zonnetje veelvuldig aanwezig is. Je kunt hier dan ook ruim genieten van zon, zee en mooie zandstranden. Tijdens een toer over het eiland kun je bovendien genieten van die typische Cypriotische sfeer met een Griekse en een Turks georiënteerde cultuur.

Tix bied je via voordelige vluchten vele mogelijkheden voor goedkoop vliegen naar Larnaca. Profiteer dus van de voordelige vliegtickets naar Larnaca bij Tix!

Events in Larnaca

Events in Larnaca

  • mei – Anthestiria festival
  • juni – Kataklysmos (Vloed festival)
  • Juli – Larnaca Zomer festival

Wil je heerlijk relaxen aan het strand of in de eigen zwembaden, dan is viersterrenhotel Lordos Beach Hotel zeker een aanrader. Ook Palm Beach Hotel is een goede keuze als je een zonvakantie naar Larnaca hebt geboekt. Het ligt ideaal ten opzichte van het vliegveld. Je geniet bovendien van de prachtig aangelegde tuinen en het lange zandstrand van het hotel.

Luchthavens in Larnaca

Wie gaat vliegen naar Larnaca arriveert op de volgende luchthaven:

  • Luchthaven Larnaca International (LCA) – afstand centrum: 4 km

Vanaf dit vliegveld kun je na het gebruiken van je tickets Larnaca vele bestemmingen bereiken, zoals Athene, Beirut en Tel Aviv.

Onder andere deze airlines verzorgen vluchten naar Larnaca:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie