Best win
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Wenzhou

Wenzhou is een grote stad in het oosten van China. Het is een grote havenstad aan de Oost-Chineze Zee. Bijzonder is dat veel Chinezen die in de loop der tijd naar Nederland zijn geëmigreerd, uit Wenzhou en omliggende dorpen afkomstig zijn.

Op Tix krijg je een overzicht van de beschikbare vluchten en vliegtickets naar Wenzhou. Kijk wat voor jou de ideale manier van vliegen is en boek je tickets direct online.

Events in Wenzhou

  • mei - lantern festival day
  • juni - The Dragon Boat Festival

In het centrum van Wenzhou ligt het Ex Palm D'or Hotel. Een goed viersterrenhotel met alle services en voorzieningen die je in zo’n hotel mag verwachten. Super 8 Wenzhou Wangjiang is een goed driesterrenhotel vlakbij Wuma Street, de winkelstraat van Wenzhou.

Luchthavens in Wenzhou

Je kunt goedkoop vliegen naar Wenzhou en landen op de volgende luchthaven:

  • Wenzhou Yongqiang Airport (WNZ) – afstand centrum : 24 km

Tix is de ideale website voor het boeken van je tickets naar Wenzhou. Na je verblijf in Wenzhou vlieg je eenvoudig door naar verschillende andere Chinese steden in de regio, zoals Shanghai en Hong Kong.

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten naar Wenzhou:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>