Pnh
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Phnom Penh

Phnom-Penh is een interessante stad. Er zijn volop tempels, moskeeën en musea te bezichtigen. Wat daarbij zeker niet mag worden vergeten is het indrukwekkende koninklijk paleis in Phnom-Penh. Een andere must-see in de buurt van Phnom Penh is ‘The killing fields”. Breng ook een bezoek aan de gevangenis/het museum Tuol Sleng voor een goed beeld over de gruweldaden van de Rode Khmer.

Tix zet alle vliegtickets naar Phnom-Penh voor je op een rij voor een door jou aangegeven datum en eventuele andere voorkeuren. Op die manier kun je de voor jou meest geschikt tickets kiezen en boeken! Je kunt goedkoop vliegen naar Phnom-Penh of kiezen voor een duurdere optie, wat jij wilt!

Events in Phnom Penh

  • november – Independence Day
  • november - Cambodia Water Festival

Vliegen naar Phnom-Penh en dan genieten van een heerlijk hotel in een mooie stad. Via Tix is het allemaal mogelijk.

Phnom Penh City hotel is een jong, modern hotel in het centrum van de stad. Ook vlakbij de haven waar de snelboot naar Angkor Wat vertrekt. The Quay Hotel is een klein knus hotel met een moderne inrichting. Het ligt aan de levendige kade van de Tonle Sap rivier.

Luchthavens in Phnom Penh

In Phnom-Penh kom je aan op de volgende luchthaven:

  • Phnom Penh International (PNH) - Afstand centrum Phnom-Penh 7 km

Tix is de ideale website voor tickets naar Phnom-Penh. Na je verblijf in Phnom-Penh reis je door naar steden als Hanoi, Bangkok of Hong Kong. Boek hiervoor ook je vliegtickets op Tix!

Deze maatschappijen bieden vliegtickets en vluchten aan naar Phnom-Penh: