Hre
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Harare

Harare is de mooie hoofdstad van Zimbabwe. Deze stad wordt ook wel eens de stad van de zonneschijn genoemd, vanwege zijn aangename en zonnige klimaat. Verspreid over de stad liggen vele tuinen, parken, mooie gebouwen en musea. Je moet zeker eens naar het Robert McIlwaine Recreational Park gaan of naar een tentoonstelling gaan in het National Gallery of Zimbabwe. Bedreigde diersoorten vind je dan weer in het Lake Mutirikwi National Park.

Kijk maar eens op Tix, daar vind je vele vliegtickets naar Harare aan voordelige prijzen.

Events in Harare

Een vliegticket naar Harare boeken kun je boeken in een periode wanneer een van de jaarlijks terugkerende events plaatsvinden, zoals:

  • Januari - Hopely for Christ All-Night
  • April - Tiny Teen Tiaras
  • Mei - More Love Festival Zimbabwe

Populaire hotels in Harare

In Harare kan je kiezen uit een groot aantal populaire hotels. Zo kun je je vakantie bijvoorbeeld doorbrengen in het Crown Plaza Hotel Harare of het Rainbow Towers Hotel.

Luchthavens in Harare

Je komt aan op de volgende luchthaven:

  • Harare International Airport (HRE) - afstand naar het centrum van Harare: 13 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Harare

Je kunt bij ons terecht voor tickets naar Harare, maar ook andere bestemmingen in de buurt zoals Malawi of Madagaskar.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Harare

Meerdere luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten naar Harare aan. Voor vliegtickets naar Harare kun je onder andere terecht bij:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie