Airlines default plane

Ga op reis met
South African Airways

Over South African Airways

Frequent Flyer Programma: Voyager

South African Airways (SAA) vierde onlangs haar 75-jarig bestaan en is daarmee één van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. SAA is de grootste Afrikaanse luchtvaartmaatschappij en heeft diverse prijzen in ontvangst mogen nemen, zoals die voor de “Best African Airline”. South African Airways vliegt naar meer dan 20 bestemmingen in Afrika, evenals naar een groot aantal binnenlandse bestemmingen. Thuisbasis is de luchthaven van Johannesburg, vanwaar het naar veel bestemmingen over de gehele wereld vliegt. Ook Kaapstad is een belangrijk knooppunt in het netwerk van SAA. In Europa vliegt de maatschappij onder andere op Londen Heathrow en Frankfurt.

SAA is opgericht op 1 februari 1934 uit het postvluchtbedrijf Union Airways. De luchtvaartmaatschappij viel onder het bewind van de autoriteiten die ook het Zuid-Afrikaanse spoornet en de havens beheerde.

De reiziger is prioriteit bij SAA. Elke medewerker heeft een intensieve training gehad om zo klantvriendelijk en plezierig mogelijk de vlucht te laten verlopen.

De luchtvaartmaatschappij vliegt met een zeer geavanceerde vloot en biedt aan boord een exclusief  en hooggewaardeerd product. De vloot bestaat uit vliegtuigen van fabrikant Airbus.

South African Airways is lid van de Star Alliance, een organisatie van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa, Singapore Airlines en United Airlines.

Aan boord

Economy Class

In de prettig ontworpen lederen stoelen van de Economy Class van South African Airways, die onder andere verstelbare hoofd- en voetensteunen en veel ruimte bieden, zult u zich ook op lange reizen op uw gemak voelen. Op lange vluchten heeft u een eigen televisiescherm, waarop de nieuwste films, de beste muziek en de leukste spelletjes kunt afspelen. South African heeft op haar grote vliegtuigen een camera op de staart geplaatst, welke u op uw televisiescherm kunt bekijken. Tijdens uw vlucht zult u genieten van een heerlijke maaltijd en een drankje. Het Zuid-Afrikaanse cabinepersoneel is zeer vriendelijk en zal er alles aan doen om uw vlucht plezierig te laten verlopen.

Premium Class
De Premium Class is de Business Class van South African Airways en zal garant staan voor een aangename reis. Als Premium Class passagier biedt South African u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. De stoelen aan boord beschikken over veel ruimte en privacy. De slaapstand zal zorgen voor een heerlijke nachtrust, zodat u uitgerust op uw bestemming aankomt. Bovendien ontvangt u een toilettasje met inhoud om uzelf op te frissen. Elke stoel beschikt over een persoonlijk videoscherm, waarop u de nieuwste films, tv-series en spelletjes kunt bekijken. U zult in de Premium Class genieten van een heerlijk drie gangen menu met de beste (Zuid-Afrikaanse) wijnen. Dit alles komt met de vriendelijke service van het professionele personeel van South African Airways.
Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie