Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Ndola

Ndola is de op één na grootste stad van Zambia. Deze stad is gelegen aan de rivieren Itawa en Kafubu. Je vindt in deze stad vele monumenten zoals de Mukuyu-slavenboom, het Dag Hammarskjöld monument en het Chilengwameer, dat gevormd werd door de instorting van gesteente. Ook kan je een bezoek brengen aan het Copperbelt Museum. Door zijn aangename klimaat wordt deze stad gezien als een ideale vakantiebestemming met voor iedere wat wils.

Op Tix kan je nu in slechts enkele klikken vliegtickets naar Ndola vinden en direct reserveren.

Events in Ndola

In Ndola worden geen jaarlijks terugkerende events georganiseerd. Maar je kan kiezen uit vele monumenten en musea of om te genieten van het lekkere eten en de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking.

Populaire hotels in Ndola

Ndola huisvest vele hotels, waaronder verschillende populaire. Zo kan je ervoor kiezen om te overnachten in het Mukuba Hotel of in het Michael Angelo Hotel.

Luchthavens in Ndola

Waarschijnlijk zal je op deze luchthaven aan gaan komen wanneer je overweegt te vliegen naar Ndola:

  • Ndola Airport (NLA) - afstand naar het centrum van Ndola: 7 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Ndola

Vliegtickets naar Ndola kan je nu ook gebruiken om eventueel verder te reizen naar een andere populaire plaats zoals Lusaka of Johannesburg.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Ndola

Tickets naar Ndola vind je van meerdere maatschappijen. Je kan onder meer kiezen voor vluchten naar Ndola die georganiseerd worden door één van de volgende luchtvaartmaatschappijen:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie