Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Lusaka

Lusaka is de bruisende hoofdstad van Zambia. Het staat bekend om zijn ongerepte natuur met zijn prachtige watervallen. De dierenwereld is indrukwekkend met zijn vele reptielen, antilopes en andere wilde diersoorten. Het klimaat is er tropisch. Dit alles samen maakt dat Lusaka bekend staat als ideale vakantiebestemming.

Tickets naar Lusaka vind je natuurlijk op Tix, wij zetten alle vluchten en vliegtickets naar Lusaka op een rij.

Events in Lusaka

Hoewel er geen jaarlijks terugkerende events georganiseerd worden in Lusaka, kan je je vliegticket naar Lusaka gemakkelijk combineren met een uitstap naar één van de vele parken of bezienswaardigheden. Ook een safari uitstap is één van de mogelijkheden. Verder zijn er geen noemenswaardige jaarlijkse events in deze plaats.

Goedkoop vliegen naar Lusaka betekent dat je een keuze kunt maken uit het ruime aanbod aan populaire hotels in Lusaka. Zo kun je onder meer verblijven in het Southern Sun Ridgeway Lusaka Hotel of in het Golfview Hotel Lusaka.

Luchthavens in Lusaka

Je kan er van uitgaan dat je zult arriveren op de volgende luchthaven:

  • Lusaka International Airport - de afstand naar het centrum van Lusaka: 30 km

Je vakantie hoeft niet te stoppen met vliegen naar Lusaka. Je kan van hieruit doorreizen naar een andere populaire bestemming zoals Livingstone of Dubai.

Vele luchtvaartmaatschappijen verzorgen vluchten naar Lusaka en bieden vliegtickets naar Lusaka aan. Onder hen deze:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie