Dar
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Dar Es Salaam

Dar-Es-Salaam (Huis van de Vrede) is de grootste stad en economisch centrum van Tanzania. Het ligt aan de Atlantiche Oceaan en is daardoor een belangrijke exporthaven, zowel voor de lokale markt als voor geheel Tanzania. Dar-Es-Salaam beschikt over enkele musea waarin de ontwikkeling van het land en haar bewoners centraal staan. Askari Monument, and Atiman House zijn de moeite van een bezoek waard. Ook beschikt de stad over de grootste overdekte markt, Kariakoo, waar je kennis kunt maken met lokale en regionale producten en culturen.

Goedkoop vliegen naar Dar-Es-Salaam doe je door online naar Tix te gaan en je te oriënteren op het aantal voordelige vluchten en vliegtickets naar Dar-Es-Salaam dat hier wordt aangeboden. Vergelijk en kies het meest voordelige ticket in jouw situatie.

Events in Dar Es Salaam

Events in Dar-Es-Salaam

  • augustus – Annual Charity Goat Races
  • oktober – The European Film Festival, Dar es Salaam
  • oktober– Bagamoyo Arts Festival

Je hebt je vlucht naar Dar-Es-Salaam geboekt om van een heerlijk verblijf te genieten? Dan heb je natuurlijk nog een adres nodig om te overnachten. Hyatt Regency Dar es Salaam, The Kilimanjaro is een goed viersterrenhotel met alle voorzieningen die u zich kunt wensen.

Een goedkoper maar zeker ook goed hotel dat gunstig ligt en geprijsd is, is Golden Tulip Dar Es Salaam. Het ligt bovendien midden in het City Center.

Luchthavens in Dar Es Salaam

Wie voor vakantie of voor zaken wil vliegen naar Dar-Es-Salaam arriveert op de volgende luchthaven:

  • Julius Nyerere International Airport Dar-Es-Salaam (DAR) – afstand centrum: 9 kilometer

Na het gebruik van je tickets naar Dar-Es-Salaam kun je gemakkelijk en snel doorreizen naar bijna alle plaatsen in de omgeving en in Afrika, zoals Nairobi, Addis Abeba en Kilimanjaro.

Deze airlines verzorgen vliegtickets en vluchten van en naar Dar-Es-Salaam: