Pri
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Praslin Island

Heeft u nu altijd al eens willen vliegen naar Praslin Island? Heerlijk genieten van misschien wel de mooiste stranden van de wereld? Of een bezoekje brengen aan de Vallee de Mai, een puur stuk bos midden op het eiland? Met het heerlijke weer en de vele mogelijkheden om van de prachtige omgeving te kunnen genieten, is Praslin Island misschien wel het mooiste eiland van de Seychellen. En de vliegtickets voor dit eiland bestel je eenvoudig via Tix.

Events in Praslin Island

Er zijn geen grote jaarlijks terugkerende events op Praslin Island. Wel is er genoeg te doen op het gebied van duiken en het genieten van de heerlijke omgeving.

Luchthavens in Praslin Island

Er is een grote luchthaven op Praslin Island. Je komt aan op het volgende vliegveld:

  • Praslin Island (PRI) - Afstand centrum: 7 Km

Deze vliegmaatschappijen vliegen jou naar Praslin Island

Er zijn niet veel vliegmaatschappijen die vluchten naar Praslin Island verzorgen vanaf Amsterdam of Brussel, maar we zetten er een aantal op een rijtje:

Houd wel rekening met een eventuele overstap. De gemiddelde reistijd bedraagt 17 uur.

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>