Kgl
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Kigali

Kigali is de hoofdstad van Rwanda. Rwanda ligt tussen Tanzania en Congo in Centraal Afrika. Kigali is de grootste stad en het economische en bestuurlijke centrum van het land. Kigali heet een van de schoonste en veiligste steden in Afrika te zijn. Een bezoek aan het Gisozi Genocide Memorial is aan te bevelen. Het gedenkmonument herinnert aan de genocide van 1994 in Rwanda. Op enkele uren rijden van de stad zijn enkele natuurparken, waar onder andere gorilla’s leven. Aan te raden zijn Akagera Nationaal Park en Volcanoes Nationaal Park.

Goedkoop vliegen naar Kigali brengt je naar een veilige stad waar je overal die typische Afrikaanse sfeer en cultuur kunt inademen. Voordelige vluchten en vliegtickets Kigali kun je makkelijk boeken bij Tix!

Events in Kigali

  • juli – Kigali Music Festival
  • september – KigaliUp Music Festival
Populaire hotels in Kigali

Het vijfsterren Kigali Serena Hotel biedt je alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf, zoals een schitterende aankleding en omgeving en een eigen welnessfaciliteit. Een meer budgetvriendelijk hotel is het Kigali Hotel. Gelegen direct achter de moskee in het centrum van de stad.

Luchthavens in Kigali

Wie gaat vliegen naar Kigali arriveert op de volgende luchthaven:

  • Kigali International Airport (KGL) – afstand centrum: 14 km

Met je tickets Kigali vlieg je via Tix voor een fijne vakantie naar Rwanda. Daarna liggen veel nieuwe bestemmingen in Afrika zoals url:geo:destination:NBO}, url:geo:destination:EBB} en url:geo:destination:JNB} binnen je bereik.

Deze airlines verzorgen vliegtickets en vluchten naar Kigali:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie