Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Niamey

Langs de rivier de Niger ligt de hoofdstad van het gelijknamige land. Uitgegroeid tot een behoorlijk moderne stad kan je hier heel goed de cultuur van de omgeving op snuiven, of mee gaan op één van de vele safari's in de buurt. In het warme, droge klimaat van Niger heb je hier genoeg zon om lekker bruin te worden. Pas op met het regenseizoen in juni tot september, want door de slechtere infrastructuur is het moeilijk om ergens te komen en overstromingen komen dan soms ook voor. Bij Tix vergelijk je nu makkelijk de beste vliegtickets naar Niamey.

Events in Niamey

Er zijn geen grote jaarlijks terugkerende events te vinden in Niamey. Houd de lokale bevolking in de gaten voor eventuele kleinere events.

Luchthavens in Niamey

Als je gaat vliegen naar Niamey zal je landen op het volgende vliegveld:

  • Diori Hamani International Airport (NIM)- Afstand centrum: 10 Km

Deze vliegmaatschappijen brengen jou naar Niamey

De volgende vliegmaatschappijen verzorgen de vluchten naar Niamey:

Houd rekening met eventuele overstappen en een reistijd van ongeveer 6 tot 8 uur.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie