Wdh
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Windhoek

Windhoek is de hoofdstad van Namibië in Afrika. In de stad is nog op allerlei plaatsen te zien dat dit land een vroegere Duitse kolonie is. De Christuskirche bijvoorbeeld die werd gebouwd om de vrede te herdenken tussen de Duitsers en de inlandse volkeren. Ook het Officers’ House (onderdak voor de hogere Duitse officieren) en het Tintenpalast (hoofdzete Duitse koloniale gouvernement) herinneren nog aan die tijd. Ook heeft de stad meer eigentijdse gebouwen en monumenten. Het Rider Memorial (oorlogsmonument), de Clock tower (klokkentoren van een vroegere bank) en het Kudu Memorial zijn een bezoek meer dan waard.

Via Tix kun je eenvoudig vluchten en vliegtickets naar Windhoek boeken. Wij geven je een compleet overzicht van de beschikbare vluchten op de door jou aangegeven data.

Events in Windhoek

  • september - The Huisgenoot Hart van Windhoek festival
  • september - The Bank Windhoek Arts Festival
  • november - Windhoek's First Jazz Festival

In Windhoek zijn vele goede hotels beschikbaar. Het vijfsterrenhotel Hilton Windhoek heeft een zwembad op het dak met een prachtig uitzicht op Windhoek. Ook is in het hotel een complete spa aanwezig.

Het Hotel Pension Uhland is een ander gastvrij hotel. Hier kun je genieten van een mooi zwembad dat is gelegen in een mooi aangelegde inheemse tuin.

Luchthavens in Windhoek

Goedkoop vliegen naar Windhoek en dan landen op de volgende luchthaven:

  • Hosea Kutako International Airport (WDH) – afstand centrum: 45 km

Tix is de specialist voor tickets naar Windhoek en diverse andere bestemmingen zoals Kaapstad, Johannesburg of {url:geo:destination:VFA}. Kijk welke tickets op dit moment beschikbaar zijn en boek direct online.

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten naar Windhoek:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>