Best nossi be
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Nossi be

Nossi-be is een eiland op de noordwest kust van Madagaskar. Het eiland wordt ook wel "Nossi Manitra" oftewel het Geparfumeerde Eiland genoemd. Het dankt zijn naam aan de verschillende suiker plantages, de overweldigende hoeveelheid YlangYlang bloemen en de koffie en cacao plantages die hun geuren verspreiden over het eiland.

Met het heerlijke klimaat, de prachtige stranden en de oude bossen is dit een eiland waar je jezelf in een heerlijk paradijs waant. Vergelijk nu de beste vluchten naar Nossi-be op Tix om te genieten van dit mooie eiland.

Events in Nossi be

Er zijn geen jaarlijks terugkerende events in Nossi-be, wel is er genoeg te doen in de weelderige bossen en de prachtige stranden. Ook zijn er volop mogelijkheden om te duiken.

Luchthavens in Nossi be

Er is één luchthaven op Nossi-be, namelijk:

  • Fascene Nosy-Be Airport (NOS) - Afstand centrum: 13 Km

Deze vliegmaatschappijen vliegen jou naar Nossi-be

Er zijn geen directe vluchten naar Nossi-be, maar de volgende vliegmaatschappijen brengen jou met een overstap naar het eiland:

In ongeveer 13 uur land je vanaf Amsterdam of Brussel op het eiland.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie