Best gab
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Gaborone

Gaborone is de hoofdstad en grootste stad van Botswana. Gaborone ligt in het zuidoosten van het land op slechts 15 kilometer van de Zuid Afrikaanse grens. Het centrum van de stad, The Mall, bevat het financiële en toeristische centrum met veel winkelcentra en bankgebouwen. Ook The National Museum and Art Gallery en de regeringsgebouwen liggen hier vlakbij. Botswana heeft mooie Nationale Parken met een rijke flora en fauna.

Op Tix krijg je een handig overzicht van alle vliegtickets Gaborone bij Tix. Deze kun je vergelijken op zaken die jij belangrijk vindt zoals prijs en beenruimte. Boek vervolgens je ideale vliegticket direct online op Tix. Op die manier kun jij goedkoop vliegen naar Gaborone op de manier die je wilt.

Events in Gaborone

Events in Gaborone

  • maart/april – De Maitisong Festival

Populaire hotels in Gaborone

Op een centrale locatie van Gaborone ligt het vijfsterren Lansmore Masa Square Hotel. Het is voorzien van alle gemakken en er helemaal op ingericht om zijn gasten een goed verblijf te bieden.

Het Cresta Prsident Hotel heeft met drie sterren een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Ligt gunstig ten opzichte van het centrum van de stad.

Luchthavens in Gaborone

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Sir Seretse Khama International Aiport (GBE) - Afstand centrum 9km

Populaire bestemmingen in de buurt van Gaborone

Tix regelt snel, maar ook adequaat, jullie tickets naar Gaborone. Tix weet hoe ze dat het beste kan doen. Naast Gabarone kun je ook naar andere steden vliegen zoals Kaapstad, Nairobi of Entebbe.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Gaborone

Deze maatschappijen bieden vliegtickets en vluchten naar Gaborone aan:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie