Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Oran

Aan de Middellandse Zee kust van Algerije ligt Oran, de op één na grootste stad in Algerije. De stad staat bekend om de uitgestrekte kustlijn die vormgegeven is naar het voorbeeld van Nice in Frankrijk. Met de vele koloniale gebouwen en het bruisende uitgaansleven is dit een geweldige stad om je vakantie te vieren. Je kunt nu makkelijk en snel de beste vliegtickets naar Oran bij Tix vergelijken.

Events in Oran

Het volgende jaarlijks terugkerende event is te vinden in Oran:

  • Maart - Salle des Fetes Ikram

Luchthavens in Oran

Als je gaat vliegen naar Oran zal je landen op het volgende vliegveld:

  • Oran Es Senia (ORN) - Afstand centrum: 9.5 Km

Deze vliegmaatschappijen vliegen jou naar Oran

Ook al is het vliegveld kleiner dan in de hoofdstad van Algerije, er landen nog genoeg internationale vliegmaatschappijen, waaronder deze:

De reistijd bedraagt tussen de 4 en 6 uur. Houd rekening met een eventuele overstap.

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>