Winkelen in Singapore

Plaza Singapura

“Ik kom hier niet alleen om te winkelen, maar ook om me tegoed te doen aan al het lekkere eten! ”

- Elaine woont al sinds 1996 in Singapore

Dit moderne winkelcentrum ligt in het hart van de stad, en op slechts enkele meters van de Istana, de officiële residentie van de president. Dankzij een grootschalige opknapbeurt in 2012, ter waarde van SGD 150 miljoen, nam het winkeloppervlak toe en hebben grote, internationale merken zich in het winkelcentrum gevestigd, zoals de cosmeticalijn Sephora en het Japanse Orbis. Je vindt hier ook de allereerste flagshipstore van MUJI in Singapore.
Liefhebbers van handwerkjes en doe-het-zelf zouden echt een bezoek moeten brengen aan Spotlight en Art Friend! Een andere interessante winkel is Caesars, een van de meest exclusieve detailhandelaren en distributeurs van hoogwaardige wapen-verzamelobjecten in Azië.
Dankzij de gunstige ligging van dit winkelcentrum is de bioscoop bijzonder populair. Als je tijd hebt, pak dan een filmpje en meng je onder de locals!

TIP: Je kunt hier het makkelijkst komen met de MRT. Er stoppen drie lijnen voor de deur!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Orchard Road 68 | Openbaar vervoer: MRT: Dhoby Ghaut (North South Line) / Bus: 7, 14, 16, 36, 77 | Telefoon: +65 6332 9248 | Website: https://www.capitaland.com/sg/malls/plazasingapura/en.html

Meer winkels in Singapore

Bekijk alle winkels

Haji Lane

“Ik vind dit echt een relaxte en chille plek. Haji Lane ligt op steenworp afstand van de MRT, dus je kunt dit winkelgebied makkelijk bereiken! ”

ION Orchard

“Dit is een must-visit als je op zoek bent naar topmerken. Hier heb ik mijn allereerste Marc Jacobs-item gekocht! ”

Bugis

“Dit is het enige winkelgebied in Singapore waar ik écht uitgebreid kan shoppen. Mode is hier zowel trendy als goedkoop! ”