Airlines default plane

Ga op reis met
China Southern Airlines

Over China Southern Airlines

Frequent Flyer Card: Sky Pearl Club

Vanuit Nederland vliegt China Southern Airlines naar Beijing en naar hun hub Guangzhou in het zuiden van China. Op alle vluchten vanuit Amsterdam is Nederlands cabine personeel aan boord om u van dienst te zijn.

China Southern Airlines is één van de grootste airlines ter wereld. Qua passagiersaantallen en qua aantal vliegtuigen is China Southern Airlines de grootste carrier van China en Azië en de derde grootste carrier wereldwijd. Verder kiest u met China Southern ook voor kwaliteit aangezien zij door Skytrax zijn beoordeelt met vier sterren. De hub van China Southern Airlines is de luchthaven van Guangzhou, Baiyun International Airport.

Via Beijing en Guangzhou biedt China Southern het grootste binnenlandse netwerk van China met meer dan 135 bestemmingen. Verder kunt u voor bijna al uw bestemmingen in Azië terecht bij China Southern (via Guangzhou) en hebben zij excellente verbindingen naar de grote steden in Australie en Nieuw-Zeeland. Zij zijn de eerste carrier wereldwijd die zowel met de gigantische A380, Boeing 787 en de Boeing 777 vliegen.

China Southern Airlines is aangesloten bij de Skyteam alliantie, waardoor het de klant makkelijk wordt gemaakt om naar alle bestemmingen van de aangesloten airlines door te vliegen. Verder kunt u door de samenwerking met KLM op China Southern vluchten ook miles sparen voor het Flying Blue programma.

 

Aan boord

Economy Class
Aziatische gastvrijheid aan boord van hypermoderne vliegtuigen. Vluchten uitgevoerd door China Southern Airlines zijn voorzien van alle gemakken voor de passagiers. Vanuit Amsterdam hebben alle passagiers de beschikking over een persoonlijke Inflight Entertainment System waar er gekozen kan worden uit een ruime selectie internationale films, series, muziek en spelletjes. Er is keuze uit een Westerse of Oosterse maaltijd aan boord en vanzelfsprekend kunt u allerlei (alcoholische) drankjes bestellen zonder extra kosten. De bediening aan boord word gedaan door zowel Chinees als Nederlands cabine personeel. 
Premium Economy Class
Maak kennis met de Premium Economy Class van China Southern Airlines voor net wat meer comfort. Reizen vanuit Amsterdam in Premium Economy Class betekent een seperate cabine met 47 stoelen welke maar liefst tot 40% meer beenruimte bieden dan de reguliere Economy Class. Verder profiteren reizigers van de mogelijkheid om twee stuks baggage mee te nemen en priority boarding. Ook aan boord geniet u van extra service en aandacht. Voor €150 per persoon kunt u uw ticket upgraden van Economy Class naar Premium Economy Class (uitsluitend voor reizen vanuit Amsterdam). 
Business Class
Geniet tijdens uw reis van maximaal comfort. In Business Class bied China Southern Airlines flat-bed stoelen aan in een stijlvolle ambiance welke de reiziger een uitmuntend gevoel van privacy en exclusiviteit biedt tegen aantrekkelijke tarieven. Business Class reizigers kunnen gebruik maken van Sky Pearl lounges in China en mogen 3 stuks baggage meenemen.
First Class
Kom uitgerust op uw bestemming aan. Vliegen met de First Class van China Southern Airlines houdt in dat u niks te kort komt. De reiziger heeft uiteraard een flat-bed stoel met rug massage functie. Er is maximale service aan boord, de lekkerste maaltijden en snacks en allerlei accessoires om de reiziger in de watten te leggen. Vliegen in First Class is een ervaring opzich.