Airlines default plane

Ga op reis met
Virgin Atlantic Airways

Over Virgin Atlantic Airways

Frequent Flyer Programma: FlyingClub

Dynamisch

Virgin Atlantic is een van de luchtvaartmaatschappijen en tevens het paradepaardje van Richard Branson's Virgin Group. De maatschappij is  De dynamische maatschappij voert vanuit Groot Brittannië langeafstandsvluchten uit naar Noord Amerika, de Caraïben, Afrika, Azië en Australië. Thuisbasis is de luchthaven London Heathrow.

Uitstekende reputatie

Virgin Atlantic heeft een uitstekende reputatie en staat garant voor een hoge mate van service en kwaliteit en heeft daarvoor al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen. Mede door de speelse en persoonlijke benadering zult u zich op uw gemak voelen bij Virgin Atlantic. De service aan boord is verdeeld in drie klasse: de Economy Class, de PremiumEconomy en de Upper Class.

Aan boord

Economy Class

Virgin is befaamd om de kwaliteit van de service aan boord van al haar vluchten. Als Economy Class passagier geniet u van een comfortabele stoel, een dekentje, een kussen en een toilettasje met inhoud. De kwaliteit van de maaltijden is perfect, met een ruim aanbod van internationale maaltijden om iedereen tevreden te stellen. Passagiers van alle vluchten hebben de beschikking over een persoonlijk videoscherm met de laatste films, komedie, sport, drama en kinderprogramma's van het entertainment programma V:Port. Dit systeem kent tevens meer dan 35 computerspellen.

PremiumEconomy

De Premium Economy Class is de beste in zijn soort en is gelijk aan wat vele maatschappijen Business Class zouden noemen. Op de luchthaven geniet u al voordelen door de speciaal aangewezen check in balies en voorrang bij het instappen. Aan boord treft u een zeer ruime lederen stoel waarin u zeker tot rust zult komen. De stoelen zijn speciaal ontworpen voor lange luchten. U heeft een eigen tv scherm met zeer veel opties, waaronder Nintendo spelletjes. De uitstekende maaltijden worden geserveerd op porselein en u heeft een ruime keuze uit verschillende wijnen. Voor de start zult u genieten van een heerlijk glas champagne.

Upper Class

De UpperClass is de keuze voor de meeste luxe aan boord bij Virgin Atlantic. Virgin Atlantic biedt u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de Virgin Atlantic Clubhouses, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. De Clubhouses behoren tot de beste ter wereld. De stoelen beschikken over veel ruimte en privacy. De slaapstand zal zorgen voor een heerlijke nachtrust, zodat u uitgerust op uw bestemming aankomt. Bovendien ontvangt u een toilettasje met inhoud om uzelf op te frissen. Elke stoel beschikt over een persoonlijk videoscherm, waarop u de nieuwste films, tv-series en spelletjes kunt bekijken. Er is zelfs een bar aan boord waar u een drankje kunt drinken en een masseur om tot ontspanning kunt komen.