Airlines default plane

Ga op reis met
United Airlines

Over United Airlines

Vliegen naar Amerika … of verder
United Airlines biedt non-stop vluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, New York/Newark Liberty, Houston en Washington, D.C, met doorverbindingen naar meer dan 280 bestemmingen in de VS, Canada, Latijns- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Samen met United Express, voert United meer dan 4.500 dagelijkse vluchten uit naar ruim 330 luchthavens op vijf continenten. Hiermee is het één van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen.

Wi-Fi aan boord
Op bijna alle toestellen heeft United Wi-Fi geïnstalleerd zodat je geconnecteerd kan blijven om te werken of om naar je favoriete programma te kijken. De kost voor United Wi-Fi varieert afhankelijk van de vlucht. Op sommige vluchten kunnen United MileagePlus leden al betalen met hun mijlen.

Lees in de tab 'aan boord' meer informatie over de service aan boord. 

Download de United app
Maak gebruik van de United app voor Apple, Android, Windows phone and BlackBerry 10 toestellen. Via de app kun je bijvoorbeeld online inchecken vanaf 24 uur voor vertrek. Tijdens het inchecken biedt de “auto check-in” optie de mogelijkheid om je automatisch in te checken voor de terugvlucht 24 uur van te voren. Via de app krijg je ook toegang tot de entertainment menu aan boord.

Naar New York?
Ervaar de United Experience op Newark Liberty International Airport (EWR)
Wist je dat de Big Apple sneller te bereiken is vanuit Newark Liberty International Airport? Slechts 30 minuten per trein!
Daarnaast, op Newark, kunnen passagiers van de United Experience genieten en een nieuwe “shopping & dining” ervaring beleven in Terminal C. Zo kan men bijvoorbeeld gebruik maken van één van de 6.000 iPads die in de terminal beschikbaar zijn om eten, drankjes of goederen te bestellen en deze in een restaurant of aan de gate te laten leveren.

Chicago O'Hare International Airport (ORD)
Dit vliegveld ligt op 27 km. ten noordwesten van Chicago en is United's grootste hub. Jaarlijks reizen zo'n 16 miljoen passagiers met United via O'Hare. In December 2016 werd de eerste United Polaris lounge op Chicago O’Hare geopend.

Star Alliance
United is een stichtend lid van Star Alliance. Dit geeft frequente reizigers de mogelijkheid om mijlen te sparen via het MileagePlus programma van United of via het programma van een Star Alliance partner.

Deze informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. 

Aan boord

United Economy®

Op alle trans-Atlantische vluchten geniet u in United Economy van een driegangenmenu met gratis frisdranken, bier of wijn.
Alle stoelen zijn ook uitgerust met een individueel video scherm voor gratis on-demand entertainment.

United Polaris Business First ®

Flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Amsterdam

Vlieg in United Polaris Business Class of First Class en geniet van een nieuwe reiservaring gericht op slaapverbetering dankzij speciaal beddengoed ontworpen om de best mogelijke nachtrust in de lucht te bieden.Als United Polaris passagier geniet u in de lucht van een dinerervaring van hoog niveau. U kan ook voor uw vlucht à la carte dineren in de United Polaris lounge op Chicago O’Hare.

 

United Economy Plus®

Meer comfort in United Economy Plus

Economy Plus stoelen bieden extra beenruimte en bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine. Het reserveren van een Economy Plusstoel kan vanaf het moment van de boeking, tijdens het check-in proces online of op de luchthaven bij de check-in balies en is ook beschikbaar op alle vluchten vanuit Amsterdam. De prijs wordt bepaald op basis van tijdstip, datum, aanbod en stoel. United MileagePlus Premier leden kunnen vooraf gratis toegang krijgen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

 

United Global First®

Flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Amsterdam
Vlieg in United Polaris Business Class of First Class en geniet van een nieuwe reiservaring gericht op slaapverbetering dankzij speciaal beddengoed ontworpen om de best mogelijke nachtrust in de lucht te bieden. Als United Polaris passagier geniet u in de lucht van een dinerervaring van hoog niveau. U kan ook voor uw vlucht à la carte dineren in de United Polaris lounge op Chicago O’Hare.

 

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>