Airlines default plane

Ga op reis met
UIA

Over UIA

Frequent Flyer Programma: Panorama Club

Oekraïne

Ukraine International Airlines (UIA) is de nationale en tevens grootste luchtvaartmaatschappij van Oekraïne. Vanuit de thuisbasis Boryspil, nabij de Oekraïense hoofdstad Kiev vliegt de maatschappij dagelijks naar binnen- en buitelandse bestemmingen. De maatschappij vliegt naar veel bestemmingen in Europa, centraal Azië en het Midden Oosten. In Europa doet UIA onder anderen Amsterdam en Brussel aan vanaf Kiev.

Moderne vloot

UIA beschikt over een moderne vloot van Boeing 737 vliegtuigen. Vanaf Amsterdam vliegt de maatschappij met de modernste en comfortabele Boeing 737-800, die plaats biedt aan 189 passagiers. Aan boord zit u in een comfortabele stoel en geniet u van de uitstekende service van Ukraine International Airlines!

Partners
Ukraine International Airlines werkt samen met diverse andere luchtvaartmaatschappijen. Vanaf Amsterdam werkt UIA samen met KLM op de route naar Kiev en vanaf Brussel vliegt de maatschappij samen met Brussels Airlines naar Kiev. De samenwerking tussen deze maatschappijen is een bevestiging van een goede kwaliteitsstandaard, zowel op de grond als in de lucht.

Aan boord

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie