Airlines default plane

Ga op reis met
LOT

Over LOT

Frequent Flyer Programma: Miles & More

LOT
Polskie Linie Lotnicze LOT, beter bekend als LOT Polish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Polen en heeft als thuisbasis het internationale vliegveld van Warschau. LOT vliegt naar zeker tien bestemmingen binnen polen en naar heel veel bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika.

Warschau
LOT biedt goede doorverbindingsmogelijkheden vanaf het internationale vliegveld van Warschau. Vanwege het compacte formaat van de luchthaven is overstappen erg gemakkelijk. LOT vliegt dagelijks op zowel Amsterdam als Brussel.

Comfort
De Poolse luchtvaartmaatschappij vliegt met moderne vliegtuigen van fabrikanten Boeing en Embraer. De vliegtuigen bieden de passagier veel comfort. De vriendelijke en eerlijke service is in alles terug te vinden; zowel aan boord als op de grond. De maatschappij heeft een aantal Boeing 787 Dreamliners besteld.

Star Alliance
LOT Polish Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd netwerk van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen.

Aan boord

Economy Class
In de ruime stoelen van de Economy Class van LOT zit u comfortabel en ontspannen. Tijdens de langere vluchten kunt u genieten van een ruim aanbod van films en muziekkanalen. Kort na vertrek zult u een drankje krijgen en kort daarna krijgt u een keuze uit twee twee-gangen maaltijden. Ook een ontbijt of een snack zal niet ontbreken aan uw vlucht, afhankelijk van het tijdstip. Tijdens de gehele vlucht heeft u de keuze uit heerlijke dranken, waaronder koffie, thee en fris.
Business Class
Gastvrijheid staat u te wachten in de Business Class van LOT. De zeer ruime stoelen, die over een slaapstand beschikken, zullen zorgen dat u uitgerust aankomt op uw bestemming. Tijdens de reis kunt u genieten van de nieuwste films, de beste muziek en de leukste computerspellen. Kort na de start begint uw culinaire reis, met maaltijden die tot in de puntjes verzorgd zijn. Ook op de grond zult u een speciale behandeling krijgen, met speciaal aangewezen incheckbalies en toegang tot de lounges op de luchthaven.
Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie