Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Napier

Napier ligt op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. 10 kilometer ten zuiden ligt Hastings. Napier is een grote en voor het Noordereiland een belangrijke havenstad. Schapenvlees, fruit en wijn zijn de belangrijkste producten van de regio. Deze regio heeft heerlijke zomers met gemiddelde temperaturen van 25 graden C. Toeristen komen hier voor de Art Deco-atijl die je hier aantreft, voor de musea, het aquarium en de Botanic garden. Vanuit Napier kun je ook de rest van het Noordereiland verkennen. Boek je tickets naar Nieuw-Zeeland altijd op Tix. Want dan ben je er zeker van dat je de ideale vliegtickets kunt vinden en goedkoop kunt vliegen naar Napier.

Events in Napier

Events in Napier

  • februari – Art Deco Weekend Summer Festival

Populaire hotels in Napier

Comfort Inn Fairmont ligt dicht bij het stadcentrum en is een goede plek om de regio verder te verkennen.

The Farm, Cape Kidnappers biedt je een vijfsterrenaccommodatie. Vlakbij ligt een mooie golfbaan en het hotel heeft ook een mooie spa-/welnessfaciliteit.

Luchthavens in Napier

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Hawke's Bay Airport (NPE) - Afstand centrum 5km

Populaire bestemmingen in de buurt van Napier

Tix regelt je tickets naar Napier, maar ook andere bestemmingen zoals Auckland, Christchurch of Wellington.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Napier/Hastings

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Napier/Hastings aan:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>