Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Invercargill

Invercargill ligt op het meest zuidelijke puntje van het Zuidereiland in Nieuw Zeeland. Het is daarmee de meest zuidelijke stad ter wereld. Een gezellige stad met mooie winkels en gezellige uitgaansmogelijkheden om enkele dagen te verblijven. Invercargill is een mooi startpunt voor een tocht door Nieuw Zeeland. Het is om te beginnen de toegangspoort tot prachtige natuur, zoals The Southland Heartland, Stewart Island en Fiordland.

Boek je ticket naar Nieuw Zeeland bij Tix, want daar krijg je een handig overzicht van alle vluchten en vliegtickets naar Invercargill. Op die manier kun jij het beste ticket uitzoeken en goedkoop vliegen naar Invercargill.

Events in Invercargill

Events in Invercargill

  • januari – Southland Buskers Festival
  • mei – Bluff Oyster and Food Festival

Populaire hotels in Invercargill

Eerst vliegen naar Invercargill en daarna minstens één dagje goed uitrusten. Boek via Tix een luxe hotel voor de eerste periode in Invercargill . Het Tower Lodge Motel ligt erg centraal in Invercargill. Op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

Ook Livingspace Hotels&Appartementen is een uitstekende centraal gelegen accommodatie om je vakantie in Nieuw Zeeland in te beginnen.

Luchthavens in Invercargill

Je landt op de luchthaven:

  • Invercargill Airport (IVC) - Afstand centrum 2 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Invercargill

Op Tix regel je je tickets naar Invercargill. Je vergelijkt daarvoor alle tickets die worden aangeboden. Na je Invercargill -vakantie reis je verder naar bijvoorbeeld Wellington, {url:geo:destination:SZS} of Christchurch.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Invercargill

Deze maatschappijen bieden allemaal vliegtickets en vluchten naar Invercargill aan:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>