Best australie townville
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Townsville

Townsville is een mooie kuststad van Australië. Deze stad bruist van de energie en vormt een perfecte bestemming voor een geslaagde vakantie. Er zijn winkels in overvloed en met de warme temperaturen kan je eveneens kiezen voor een rustige vakantie aan het water. Ook watersport behoort tot de mogelijkheden. Kortom, Townsville zou wel eens jouw droomvakantie kunnen zijn.

Op Tix kan je uiteraard kijken voor voordelige vliegtickets naar Townsville. Je vindt hier vluchten naar Townsville die voldoen aan de wensen die jij aangeeft.

Events in Townsville

Als je een vliegticket naar Townsville gaat boeken, dan is het goed om rekening te houden met de vele jaarlijks terugkerende events die hier georganiseerd, waaronder:

  • Januari - Australia Day
  • Maart - Toad Day Out
  • Juni en Juli - Townsville 400 Festival
  • November - Cyclone Sunday

Naast je vliegtickets naar Townsville kun je op Tix ook terecht voor een hotel om te verblijven. De keuze is enorm, je kan bijvoorbeeld verblijven in het Aquarius on the Beach Hotel of in het Summit Motel.

Luchthavens in Townsville

Als je gaat vliegen naar Townsville, zul je arriveren op de volgende luchthaven:

  • Townsville Airport - afstand naar het centrum van Townsville: 5km

Zoek je tickets naar Townsville op Tix, of ook andere bestemmingen in de buurt zoals Brisbane en Sydney. Het is allemaal mogelijk.

Er zijn meerdere luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Townsville verzorgen, hieronder een selectie:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie