Ore1
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Orebro

Orebro is een Zweedse stad die in het landschap Närke ligt. Je vindt er vele winkeltjes met curiosa en met de hand gemaakte producten. Midden in deze stad ligt een slot uit de twaalfde eeuw. In het midden van het stadspark ligt het Wadköping cultuurreservaat met huisjes uit de zeventiende en achttiende eeuw. In deze stad ligt ook een opvallende watertoren Svampen, deze heeft de vorm van een paddenstoel. Tickets naar Orebro staan garant voor een vakantie vol cultuur.

Vliegtickets naar Orebro vind je in het ruime aanbod op Tix. Je kunt deze tickets direct en eenvoudig online boeken.

Events in Orebro

Er zijn geen noemenswaardige jaarlijkse events waar je rekening mee kunt houden bij het boeken van vliegtickets naar Orebro.

Populaire hotels in Orebro

Orebro huisvest in de stad niet enkel toeristische attracties, ook hotels zijn goed vertegenwoordigd. Je kunt er kiezen uit vele hotels zoals het Best Western City Hotell of het Scandic Orebro Väst Hotel.

Luchthavens in Orebro

Wanneer je gaat vliegen naar Orebro, kom je aan op het volgende vliegveld:

  • Örebro Airport (ORB) - de afstand naar het centrum van Orebro: 10 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Orebro

Je kunt naast het boeken van je vliegticket naar Orebro de mogelijkheden bekijken om eventueel nog een andere plaats zoals Dalaman of Antalya te bezoeken.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Orebro

Vluchten naar Orebro vind je van vele verschillende maatschappijen. Zo kan je kiezen voor vliegtickets naar Orebro van de volgende luchtvaartmaatschappijen:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie