Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Ulan-Ude

Ulan-Ude ligt in Siberië in een van de zuidelijkste landen van Rusland. De stad beschikt over een opmerkelijk historisch centrum met prachtige, rijk versierde koopmanshuizen. Er is een belangrijk en groot etnografisch museum dat de geschiedenis van de volkeren in de regio laat zien. Andere bezienswaardigheden zijn het monument Geser, de Orthodoxe Odigitrievsky Kathedraal en de Koningspoort. Op het centrale plein staat een opmerkelijk standbeeld: het grootste hoofd (7,7 meter) van Vladimir Lenin, gemaakt voor zijn honderdste verjaardag.

Vliegen naar Ulan-Ude is eenvoudig mogelijk dankzij Tix. Tix zorgt er voor dat je voordelige vluchten en vliegtickets naar Ulan-Ude kunt vinden. Bij Tix betaal je niet te veel, omdat je alles kunt vergelijken.

Events in Ulan-Ude

In Ulan-Ude vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • september – Sounds of Eurasia

Populaire hotels in Ulan-Ude

Goedkoop vliegen naar Ulan-Ude als je reist voor zaken of vakantie is via Tix makkelijk te realiseren. Ook heeft Tix goede relaties om een hotel in Ulan-Ude te regelen.

Het Baikal Plaza Hotel is een goed driesterrenhotel in het centrum van de stad. De meeste bezienswaardigheden zijn op loopafstand te bereiken. Zeker zo gemakkelijk en gezellig.

Het Hostel House is een goedkope variant. Ook van hier uit bereik je in enkele minuten de stad en het vliegveld.

Luchthavens in Ulan-Ude

Wie gaat vliegen naar Ulan-Ude arriveert altijd op de volgende luchthaven:

  • Baikalmeer Luchthaven (UUD) – afstand centrum Ulan-Ude: 12 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Ulan-Ude

Na je zaken of vakantie in Ulan-Ude reis je verder naar een van de andere vliegvelden in Siberië of de omliggende landen, zoals naar Moskou, {url:geo:destination:ULN} of {url:geo:destination:KJA}. Tix kan ook voor die verre bestemmingen de beste goedkoopste tickets regelen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Ulan-Ude

Deze maatschappijen verzorgen tickets Ulan-Ude en vluchten van en naar Ulan-Ude:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie