Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Brindisi

Brindisi ligt in het zuidoosten van Italië, hetgeen wel de ‘hak van de laars’ wordt genoemd. Brindisi is een havenstad met directe veerdiensten richting Griekenland. Een museum, de kathedraal en 11e en 15e eeuwse kerken vormen de belangrijkste bezienswaardigheden.

Tix verzorgt je vluchten en vliegtickets naar Brindisi. Bij Tix beschikken we namelijk over alle informatie over tickets, huurauto’s en hotel die we je overzichtelijk presenteren aan de hand van je zoekopdracht.

Events in Brindisi

  • juni - Brindisi Students Music and Arts Festival

Hotel Orientale ligt in het centrum van Brindisi nabij treinstation en haven. Ze beschikt over een eigen techno-gym-faciliteit. Als service worden gratis fietsen beschikbaar gesteld om het historisch centrum van de stad of het nabijgelegen Nationale Park te gaan verkennen.

Masseria Baroni Nuovi is een aparte en daarom aanbevelenswaardige locatie. Het is gehuisvest in een charmante boerderij met binnenplaats en een kloostergebouw. De boerderij, uit de vroege 20e eeuw, heeft een groot park met zwembad en olijfbomen. Men produceert hier overigens nog steeds wijn en olijfolie!

Luchthavens in Brindisi

Goedkoop vliegen naar Brindisi en daarna landen op de volgende luchthaven:

  • Papola Casale Airport (BDS) – afstand centrum: 6 km

Tix levert is specialist voor tickets naar Brindisi, maar ook diverse andere bestemmingen. Na jullie verblijf in Brindisi vlieg je bijvoorbeeld door naar andere Italiaanse steden zoals Milaan, Bologna of Rome.

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten naar Brindisi: