Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Poitiers

Poitiers is een middelgrote stad in het middenwesten van Frankrijk. Het is een gezellige, monumentale stad met kloostergebouwen en een prachtige kathedraal. Om de mooiste plekjes van Poitiers al wandelend te bezoeken hoef je alleen maar de rode en blauwe lijn op de straat te volgen. Boek je tickets naar Frankrijk altijd eenvoudig via Tix. Door ons overzichtelijke aanbod kun jij zien hoe je goedkoop kunt vliegen naar Poitiers.

Events in Poitiers

Events in Poitiers

  • november/december – Festival international des écoles de cinéma

Populaire hotels in Poitiers

Hotel Ibis centre Poitiers is een goed hotel midden in het centrum en dus dicht bij winkels, restaurants en bezienswaardigheden.

Het Hotel Continental is een schitterend gebouw op een prachtige locatie. Tegenover het station van Poitiers en nabij de belangrijkste bezienswaardigheden.

Luchthavens in Poitiers

Je landt op de volgende op de luchthaven:

  • Poitiers - Biard Airport (PIS) - Afstand centrum 2km

Populaire bestemmingen in de buurt van Poitiers

Regel je tickets naar Poitiers via Tix of kijk naar andere bestemmingen zoals Lyon, Gerona of Londen. Tix is je graag van dienst!

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Poitiers

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Poitiers aan:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie