Best cheju
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Cheju

Cheju is een eiland in Zuid Korea en het behoort tot de gelijknamige provincie Cheju. Het is een vulkanisch eiland en staat bekend als natuurerfgoed door zijn vele lavagrotten. Ben je op zoek naar een bestemming die het allemaal heeft, bergen, zee, strand en een subtropisch klimaat? Dan kan je Cheju zeker overwegen. Het biedt de ideale mix tussen natuur, sport en ontspanning. Vliegtickets naar Cheju vind je vast en zeker in het grote aanbod op Tix, tickets die aan je wensen voldoen!

Events in Cheju

Als je het uiterste wilt halen uit je vliegticket naar Cheju, kijken naar de vele jaarlijks terugkerende events die op het eiland georganiseerd worden zoals:

  • Juni - Jeju Cherry Blossom Festival
  • Augustus - Jeju Field-Burning Festival
  • September - Seogwipo Chilsimni Festival
  • November - Jeju Orange Festival

Als je je vliegtickets naar Cheju geboekt hebt op Tix, kun je gaan kijken naar een hotel. Cheju huisvest verschillende populaire hotels zoals het Cheju December Hotel of het EJ Hotel.

Luchthavens in Cheju

Als je tickets naar Cheju gevonden hebt op Tix, kun je er vanuit gaan dat je waarschijnlijk zult aankomen op deze luchthaven:

  • Cheju International Airport - de afstand naar het centrum van Cheju: 15 km

Vliegen naar Cheju betekent dat je ook gemakkelijk kunt doorreizen naar een andere populaire bestemming zoals Pusan of {url:geo:destination:PKG}.

Vluchten naar Cheju worden aangeboden door verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie