Tai1
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
 • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
 • 4 sterren op Trustpilot
 • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Taichung Chingchuankang

Taichung Chingchuankang ligt in het westen van Taiwan. In Taichung tref je tientallen grote en kleine tempels aan waarvan de meeste voor een bezoek zijn opengesteld. De stad heeft meerdere musea. Een tweetal musea zou je niet mogen missen als je hier bent. Het National museum of Natural Science is een groot en interessant museum. Ook de Botanische Tuinen en het IMAX Space Theater maken daar deel van uit. Bezoek ook een van de vele nachtmarkten.

Boek je voordelige vluchten en vliegtickets Taichung Chingchuankang eenvoudig op Tix. Selecteer bij het boeken op prijs, de totale vliegtijd en het aantal keer overstappen, zodat je het ticket hebt wat aan je wensen voldoet.

Events in Taichung Chingchuankang

In Taichung Chingchuankang vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

 • oktober – Taichung Jazz Festival
 • oktober – Taiwan Lantern Festival

Populaire hotels in Taichung Chingchuankang

Ga je voor zaken of voor vakantie naar Taiwan, dan kun je goedkoop vliegen naar Taichung Chingchuankang het beste via Tix combineren met een verblijf in een comfortabel hotel.

CityInn Hotel Plus is een modern driesterrenhotel. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Het is van hier maar een korte wandeling naar beide treinstations in Taichung. Hotel ONE Taichung (vijfsterren) is gevestigd in de Shr-Hwa International Tower. Kamers hebben dan ook een fantastisch uitzicht. Het is maar 3 minuten wandelen naar de Park Lane Eslite Mall.

Luchthavens in Taichung Chingchuankang

Wie gaat vliegen naar Taichung Chingchuankang arriveert op de luchthaven:

 • Taichung Ching Chuan Kang Luchthaven (RMQ) – afstand centrum Taichung: 1 km
 • Populaire bestemmingen in de buurt van Taichung Chingchuankang

  Naast Taichung Chingchuankang kun je ook naar elders in Azië reizen, zoals {url:geo:destination:TSN}, Hong Kong of {url:geo:destination:MFM}.

  Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Taichung Chingchuankang

  Deze maatschappijen verzorgen tickets naar Taichung Chingchuankang en vluchten van en naar Taichung Chingchuankang:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie