Kinmen1
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Kinmen

Kinmen, ook wel Quemoy genoemd, is een eilandengroep van Taiwan die vlakbij het Chinese vasteland gelegen is. De eilandengroep bestaat uit 12 eilanden. Je vindt hier vele reservaten voor vogels, de natuur is er prachtig en je komt hier helemaal tot rust. Ook het klimaat is er zeer gunstig. Dit is voordelig omdat je er dus ook perfect kan genieten van een heerlijke strandvakantie.

Vliegtickets naar Kinmen vind je in een handomdraai op Tix, mét voordelige prijzen.

Events in Kinmen

Met een vliegticket naar Kinmen heb je de kans om een van de jaarlijks terugkerende events die er georganiseerd worden bij te wonen. Zo kun je onder meer naar deze events gaan:

  • Maart - Wudao Festival
  • Oktober - Kinmen Tunnel Musical Festival
  • December - Int'l Migrants Festival

Populaire hotels in Kinmen

Bij je zoektocht naar een geschikt hotel in Kinmen zijn vooral je eigen wensen belangrijk. Je vindt in deze stad vele populaire hotels. Zo kun je onder meer kiezen voor het Golden Palais Hotel of voor het Treasure Land Resort Hotel.

Luchthavens in Kinmen

Wanneer je gaat vliegen naar Kinmen arriveer op de volgende luchthaven:

  • Shang Yi Airport (KNH) - afstand naar het centrum van Kinmen: 13 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Kinmen

Je kunt je vliegtickets naar Kinmen ook gebruiken om nog meer van de wereld te zien. Vanuit Kinmen kun je gemakkelijk doorreizen naar een andere populaire bestemming zoals Taipei of Bangkok.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Kinmen

Er zijn meerdere maatschappijen die vluchten naar Kinmen aanbieden. Zo kun je onder meer van de volgende luchtvaartmaatschappijen tickets naar Kinmen boeken:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie