Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Madinah

Madinah, beter bekend als Medina, is een grote stad in Saudi Arabië. Madinah is, na Mekka, de tweede heilige stad voor de moslims. Hier staan de drie oudste moskeeën ter wereld: Al-Masjid an-Nabawi (De Profeet Moskee), Quba moskee (de eerste moskee) en Masjid al-Qiblatain (De moskee van de Twee Qiblahs). Grote delen van de stad zijn alleen toegankelijk voor moslims.

Vliegen naar Madinah is mogelijk met de vluchten en vliegtickets naar Madinah op Tix. Zoek naar de bestemming en de datum waarop je wilt reizen en vind je ideale vliegtickets.

Events in Madinah

In Madinah worden elk jaar terugkerende festivals gehouden:

  • september - Saudi National Day
  • september - Eid-ul-Fitr (dankfeest voor de Ramadan)

Populaire hotels in Madinah

Goedkoop vliegen naar Madinah en ook een hotel in Madinah boeken? Dat is mogelijk wanneer je gebruik maakt van de handige zoekfuncties op Tix.

Shaza Al Madina Hotel (vijf sterren) ligt zo ongeveer op de trappen van de Prophet's Mosque in Medina. De afstand naar het internationale vliegveld bedraagt 13 kilometer. Ook vanaf Hotel Anwar Al Madinah (eveneens vijf sterren) is het maar 5 minuten wandelen naar de Prophet’s Mosque. Het hotel ligt op een eersteklas locatie in het hart van het winkelcentrum van de stad.

Luchthavens in Madinah

Wie gaat vliegen naar Madinah, arriveert op:

  • Prince Mohammad Bin Abdulaziz International Airport (MED) – afstand centrum: 5 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Madinah

Naast Madinah kun je ook tickets boeken naar andere bestemmingen zoals Abu Dhabi, Dubai of Bahrain

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Madinah

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten van en naar Madinah:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>