Sbw
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Sibu

Sibu is één van de eilanden van de Sibu archipel. Op Sibu, dat 12 kilometer vanaf het vasteland ligt, vind je direct achter de goudgele stranden een groene gordel van bomen: palmen en casuarina's. De helder blauwe zee biedt prachtige koraal riffen met de kleurrijke vissen.

Dit eiland is uitermate geschikt om diverse watersporten te beoefenen. Bezoek een echte kelong bij Pulau Sibu, een dorp op palen niet ver uit de kust. Op de kelong kun je zien, hoe ze ansjovis en garnalen kweken.

Als je iets avontuurlijks zoekt op Sibu, zijn er paden uitgezet door de jungle, die langs de onbedorven mangroves gaat. De weelderige tropische vegetatie van Sibu is perfect voor een jungle trekking. Geniet van de natuurlijke schoonheid en rust van Sibu.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie