Btu
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Bintulu

Bintulu is een kustplaats in Sarawak, waar je de Bintulu Mosque vindt, een korte rit met de Bot Tambang (rivier bus) kunt maken of een bezoek aan het nabijgelegen vissersdorp langs de Kemena rivier kunt maken.

Je zult versteld staan van de traditionele stijl van de Bintulu Melanau, de Kuan Yin Tong Temple en het Similajau National Park. Een echte highlight is het Taman Pertanian Sarawak, een 50 hectare groot park dat naast het Sibiew rivier ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Bintulu. Hier lonken meer dan 20 soorten wilde planten, verschillende orchideeën, 77 soorten fruit en kudden schapen. Bezoek Bintulu voor een onvergetelijke ervaring.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie