Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
 • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
 • 4 sterren op Trustpilot
 • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Nagasaki

Nagasaki ligt op het eiland Kyushu in Japan. Veel gebouwen en monumenten in de stad herinneren aan de Tweede Wereldoorlog en dan met name aan de atoombom die in 1945 op Nagasaki werd geworpen. Vooral Nagasaki National Peace Memorial Hall is de moeite van een bezoek waard. Andere bijzondere bezienswaardigheden in deze stad zijn Sofuku-ji, Oura Church, Urakami kathedraal en Miyo-Ken tempel. Dat hier ook nog een beetje Nederlandse historie ligt wordt duidelijk na een bezoek aan de handelspost Dejima.

Vliegen naar Nagasaki voor vakantie of zaken doe je met de voordelige vluchten en vliegtickets Nagasaki die door Tix gedegen worden voorgesteld. Tix biedt je het ticket waar je van houdt!

Events in Nagasaki

In en nabij Nagasaki vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

 • februari/maart - De Nagasaki Lantern Festival
 • oktober – Kunchi
 • Populaire hotels in Nagasaki

  Ga je goedkoop vliegen naar Nagasaki voor zaken of een vakantie, reserveer altijd vooraf via Tix een sfeervol hotel in Nagasaki. Anders is de kans groot dat het hotel geen vrije kamers meer heeft of een hogere prijs vraagt dan je had verwacht.

  Victoria Inn is een sfeervol driesterren hotel in Victoriaanse stijl. Op wandelafstand van het tramstation, van Chinatown en van de Dejima Nederlandse handelspost.

  Toyoko Inn Nagasaki Ekimae ligt eveneens slechts enkele minuten van het tramstation en het Nagasaki Atomic Bomb Museum.

Luchthavens in Nagasaki

Wie gaat vliegen naar Nagasaki in Japan arriveert op de volgende luchthaven:

 • Nagasaki Airport (NGS) – afstand centrum: 18 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Nagasaki

Na je verblijf in Nagasaki reis je betrekkelijk eenvoudig verder naar een andere luchthaven in de regio, zoals naar Osaka, {url:geo:destination:UKB} of Tokyo. Tix staat ook dan klaar om voor jou de beste tickets te regelen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Nagasaki

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten van en naar Nagasaki:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>