Best india lucknow
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Lucknow

Lucknow is een prachtige stad in het Noorden van India. Er wordt vaak naar deze stad gerefereerd als 'de gouden stad van het Oosten', dus het is zeker de moeite om deze stad eens te bezoeken. Verder staat Lucknow bekend om zijn lekkere eten en vormt het een mooie vakantiebestemming mede door het warme klimaat. Je kan altijd een bezoekje brengen aan de Bara Imambara of de de Rumi Darwaza.

Vliegtickets naar Lucknow vind je zonder twijfel op Tix, wij geven je een handig overzicht van alle beschikbare vluchten en je kunt deze direct boeken.

Events in Lucknow

De vele jaarlijks terugkerende events die in Lucknow georganiseerd worden kunnen een extra motivatie zijn om te vliegen naar Lucknow. Onder meer deze:

  • Januari - Celebrating National Youth Day
  • Maart - Return to Lucknow
  • April - Ras Varsha

Een vliegticket naar Lucknow wordt meestal gecombineerd met een verblijf in één van de vele populaire hotels die in Lucknow gelegen zijn. Zo kan je onder andere verblijven in het Vivanta by Taj Gomti Nagar Hotel of in het Mandakini Saket Regency Hotel.

Luchthavens in Lucknow

Arriveren doe je waarschijnlijk op de volgende luchthaven:

  • Chaudhary Charan Singh International Airport - afstand naar het centrum van Lucknow: 11 km

Een andere populaire plaats bezoeken in combinatie met het gebruik van je vliegtickets naar Lucknow is geen enkel probleem. Je kunt bijvoorbeeld doorreizen naar Dubai.

Deze airlines vliegen naar Lucknow:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie