Goi
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Goa

Goa is een deelstaat aan de westkust. De hoofdstad is Panaji. Tientallen jaren geleden zijn hier veel hippies neergestreken. Vandaar dat Goa nog steeds populair is bij voornamelijk rugzaktoeristen. Tegenwoordig vinden er aan de kust veel housefeesten plaats. Panaji is bekend om haar Portugese koloniale gebouwen. Maar ook de barokke kerk op het centrale plein Praça da Igreja geeft - met de mooie geplaveide straatjes - Panaji een Portugese sfeer. Panaji kent nog veel meer interessante gebouwen en monumenten. Enkele daarvan zijn Adilshahi Palace, de Tempel Mahalaxmi Jama en de Masjid Moskee. Iets buiten de stad ligt het bekende strand van Miramar.

Vliegen naar Goa kan via Tix veilig, goedkoop en comfortabel. Bij Tix boek je de voordelige vluchten en vliegtickets naar Goa pas na een uitgebreide vergelijking.

Events in Goa

In Goa vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • februari – zatra Festival
  • februari – Festival - Carnaval

Populaire hotels in Goa

Ga je voor zaken of voor vakantie naar India, dan kun je goedkoop vliegen naar Goa het beste combineren met een verblijf in een comfortabel hotel. Tix selecteerde alvast twee vijfsterrenhotels voor jou

Het moderne Vivanta by Taj Panaji ligt midden in het centrum zodat je lopend de meeste bezienswaardigheden kunt bezoeken. De kamers hebben uitzicht over de stad of de heuvels van Altinho. Met een zwembad op het dak, een fitnesscentrum en een Spafaciliteit kan ook voldoende aan ontspanning en conditie gewerkt worden. Het Goa Marriott Resort biedt eveneens een luxueuze accommodatie, compleet met een casino, een buitenzwembad en een spa. In enkele minuten ben je bij de Pier.

Luchthavens in Goa

Vluchten naar Goa arriveren op de luchthaven:

  • Dabolim Airport (GOI) – afstand centrum Panaji: 30 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Goa

Na beëindiging van je bezoek aan Goa kun je doorreizen naar elders in India of omgeving zoals New Delhi, Kolkata of Mumbai. Tix kan ook voor die plaatsen jouw tickets regelen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Goa

Deze maatschappijen verzorgen tickets naar Goa en vluchten van en naar Goa:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie