Best india amritsar
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Amritsar

Amritsar is een prachtige stad in India die beschikt over vele troeven om jouw vakantie perfect te maken. Hier is ook de Harmandir Sahib, oftwel de Gouden Tempel, gelegen. Een prachtige tempel volledig in goud. Ook kan je een bezoek brengen aan Jallian Wala Bagh, waar in 1919 het bloedbad van Amritsar plaatsvond. De stad leent zich evenzeer tot een ontspannende vakantie boordevol zon, gezien zijn tropische klimaat.

Tix biedt een overzicht met de beschikbare vliegtickets naar Amritsar. Jij kunt hieruit jouw ideale vliegtickets kiezen.

Events in Amritsar

Tijdens je verblijf kun je een bezoek brengen aan één van de events die in deze stad georganiseerd worden, onder meer deze:

  • April - Baisakhi Celebration
  • Juli - Pappi Di Hatti
  • December - Armitsar Herritage Walk

Je vliegtickets naar Amritsar kun je combineren met een verblijf in één van de vele populaire hotels die in Amritsar liggen, zoals het Golden Tulip Amritsar Hotel of het Ranjit's Svaasa's Hotel.

Luchthavens in Amritsar

Wanneer je gaat vliegen naar Amritsar, zul je waarschijnlijk arriveren op de volgende luchthaven:

  • Raja Sansi International Airport - afstand naar het centrum: 11 km

Je kunt via Tix goedkope vliegtickets naar Amritsar boeken, maar ook naar een andere dichtbijzijnde bestemming zoals Dubai.

Luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Amritsar verzorgen, zoals:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie