Best filippijnen cagayandeoro
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Cagayan de Oro

Cagayan de Oro is een stad op de Filippijnen. De stad doet er alles aan om toerisme te promoten. Raften, kajakken en riviertrekking zijn belangrijke activiteiten. Op vrijdag- en zaterdagavond en –nacht houdt men de Divisoria Night Cafe en Markt. Bewoners en toeristen verzamelen zich dan op het mooi verlichte Golden Friendship Plein voor een barbecue, live muziek, bier en de koopjes op de nabijgelegen Nachtmarkt. De stad zelf is ook zeer de moeite waard. Er zijn veel tempels en parken. De binnenstad met zijn leuke winkeltjes, monumentale gebouwen en historische monumenten moet zeker ook worden bezocht.

Het vliegen naar Cagayan de Oro kun je regelen op Tix. Dankzij Tix heb je toegang tot voordelige vluchten en vliegtickets naar Cagayan de Oro die bij je wensen passen.

Events in Cagayan de Oro

In Cagayan de Oro vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • maart – Kaamulan festival
  • augustus – Kagay-an Festival

Populaire hotels in Cagayan de Oro

Ga je voor zaken of voor vakantie naar de Filippijnen, dan kun je goedkoop vliegen naar Cagayan de Oro het beste via Tix combineren met een verblijf in een comfortabel hotel.

Pryce Plaza Hotel (vijf sterren) ligt aan Carmen Hill. Is een redelijk hotel met zwembad, spa- en fitnessvoorzieningen. 10 minuten rijden naar het vliegveld.

Hotel Deluxe (twee sterren) ligt 30 minuten van het vliegveld vandaan maar dus dichter bij Limketkai Mall en het Divisoria Plein.

Luchthavens in Cagayan de Oro

Wie gaat vliegen naar Cagayan de Oro arriveert op de luchthaven:

  • Cagayan de Oro Airport (CGY) – afstand centrum Cagayan de Oro: 46 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Cagayan de Oro

Na beëindiging je vakantie in Cagayan de Oro kun je doorreizen naar elders in de Philippijnen, zoals Manila. Op Tix kun je ook voor die steden jouw tickets regelen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Cagayan de Oro

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>