Best filippijnen bacolod
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Bacolod

In de provincie Negros Occidental vind je Filippijnse stad Bacolod. Wanneer je hier rustig wilt genieten van de prachtige natuur kun je een bezoek brengen aan het Butterfly Sanctuary at Mambukal Resort of het Negros Forests and Ecological Center. Cultuur vind je naar hartenlust in het Negros Museum, het Dizon Ramos Museum of het Museum Negrense de la Salle. Je kunt natuurlijk ook vliegen naar Bacolod om er simpelweg te genieten van de mooie omgeving of het lekkere eten.

Tix heeft een ruime keuze met voordelige vliegtickets naar Bacolod. Bekijk de beschikbare tickets op onze website.

Events in Bacolod

Wil je iets van de plaatselijke sfeer oppikken in Bacolod, dan is het aan te raden om één van de jaarlijks terugkerende events die in de stad georganiseerd worden, bij te wonen. Je kunt onder meer deze events bijwonen in Bacolod:

  • Januari - Bacolaodiat Festival
  • Maart - Holy Week
  • April - Panaad sa Negros
  • Oktober - Masskara Festival

Populaire hotels in Bacolod

Als je in Bacolod gearriveerd bent, heb je een ruime keuze aan hotels. Je kunt kiezen voor een populair hotel zoals het Cicle Inn Hotel & Suites of het Bacolod King's Hotel.

Luchthavens in Bacolod

Wanneer je besluit om vliegtickets naar Bacolod te boeken, zul je landen op de volgende luchthaven:

  • Bacolod-Silay International Airport - afstand tot het centrum van Bacolod: 15 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Bacolod

Als je een vliegticket naar Bacolod gevonden hebt dankzij Tix kun je de mogelijkheid bekijken om eventueel door te reizen naar een andere bestemming zoals Cebu of Manila.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Bacolod

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie