Best she
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Shenzhen

Shenzhen ligt in het zuiden van China aan de grens met Hong Kong. Met 14 miljoen inwoners (!) een van de snelst groeiende steden ter wereld. In zo’n grote stad is natuurlijk van alles te zien. Hoge wolkenkrabbers, maar ook veel groene parken. Musea, een botanische tuin, tempels en monumenten. Ook qua winkelvoorzieningen is dit een stad om te ontdekken.

Tix zet alle vluchten en vliegtickets Shenzhen op een rij, zodat jij een keuze kunt maken en goedkoop kunt vliegen naar Shenzhen.

Events in Shenzhen

  • Juli/september – Shenzhen International Tourism Festival
  • augustus - Two Cranes Music Festival

Vliegen naar Shenzhen en na aankomst eerst even een dagje bijkomen? Boek dan voor de eerste nacht(en) het hotel van je wensen.

Het vijfsterren Shangri-La Hotel Shenzhen is een luxe hotel midden in de stad. Uiteraard is alles hier piekfijn geregeld met vijfsterrenkwaliteit.

Ook het viersterren Grand Holiday Hotel ligt vrijwel in het centrum en heeft alles te bieden voor een ontspannen verblijf in Shenzhen.

Luchthavens in Shenzhen

Je landt op de luchthaven:

  • De internationale luchthaven Shenzhen Bao'an (SZX) - Afstand centrum 32 km

Tix verzorgt natuurlijk zo goed mogelijk jouw tickets naar Shenzhen. Na een interessant verblijf hier reis je rustig verder naar andere bezienswaardige plekken als Hong Kong en Beijing.

Deze maatschappijen bieden vliegtickets en vluchten aan voor Shenzhen:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>