Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Eldoret

Eldoret is een mooie stad die gelegen is in het westen van Kenia. Deze stad heeft zijn naam te danken aan het woord 'eldore' wat stenige rivier betekent. Dit verwijst naar de rotsachtige rivierbedding Sosiani die hier gelegen is. De omgeving is er prachtig en het klimaat heerlijk warm. Mede hierdoor vormt het de ideale vakantiebestemming voor wie toe is aan wat ontspanning.

Natuurlijk vind je vliegtickets naar Eldoret op Tix. Wij bieden een grote keuze aan vluchten naar Eldoret aan, aan voordelige prijzen.

Events in Eldoret

Je kunt je vliegticket naar Eldoret gebruiken om een bezoek te brengen aan één van de jaarlijks terugkerende events in deze stad, zoals:

  • Juni - Kass Marathon
  • November - KIM Eldoret Annual Dinner
  • December - Kipawa Awards

Populaire hotels in Eldoret

Wanneer je op vakantie wilt gaan in Eldoret kan je een keuze maken uit een groot aantal populaire hotels in deze stad. Zo kun je bijvoorbeeld een verblijf boeken in het Noble Conference Centre Hotel of in het Sirikwa Hotel.

Luchthavens in Eldoret

Op de volgende luchthaven kom je aan wanneer je gaat vliegen naar Eldoret:

  • Eldoret International Airport (EDL) - afstand naar het centrum van Eldoret: 17 km

Populaire bestemmingen

Vluchten naar Eldoret laten zich gemakkelijk combineren met het bezoek aan andere populaire bestemmingen zoals Nairobi of Dubai.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Eldoret

Tickets naar Eldoret kun je vinden van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Onder meer deze luchtvaartmaatschappijen verzorgen vliegtickets naar Eldoret:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>