Winkelen in Barcelona

Avinguda del Àngel

Jouw lokale TIX-gids: Thomas Elshout

Je kunt Portal de l'Angel tussen Plaza Catalunya en de kathedraal in de Gotische wijk vinden. Deze brede voetgangersstraat is één van de populairste winkelstraten in Barcelona. Hier vind je alles wat je hartje begeert van mode, sieraden, gadgets, boeken, sportkleding en nog veel meer. Veel (Spaans) winkelketens zijn hier vertegenwoordigd (Zara, Stradivarius, Springfield, Pull&Bear, Bershka en H&M om er maar een paar te noemen) evenals het beroemde warenhuis El Corte Inglés.

TIP: Bekijk enkele van de zijstraten voor kleinere boetieks en restaurants!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Avinguda del Àngel | Openbaar vervoer: Metro: L1-L3 Catalunya

Meer winkels in Barcelona

Bekijk alle winkels

El Born

Ontsnap aan de commerciële drukte van La Rambla en de Gotische wijk in El Born! Deze karakteristieke hoek in het centrum van Barcelona heeft dezelfde schoonheid als het Gotische kwartier met karakteristieke smalle steegjes en typische pleintjes gevuld met café's en hun terrassen maar dan net voldoende van de gebaande paden om net dat beetje meer rust, charme en authenticiteit te bieden.

Carrer dels Tallers

Gelegen net naast Las Ramblas, maar een stuk minder toeristisch. Op deze schilderachtige straatje dat uitkomt op een plein, kom je langs enkele unieke winkels. Vintage en tweedehands kleding, oude grammofoonplaten, muziekinstrumenten en antiek is wat je hier zult vinden. Probeer enkele winkels en ontspan daarna op het pleintje.

Las Arenas

Las Arenas, ontworpen door Augusto Font i Carreras, opende in 1900 voor het eerst haar deuren als stierenvechtersarena. Na het laatste evenement in 1977, werd het gebouw meerdere jaren verlaten achtergelaten. Op een gegeven moment zou het eenvoudiger zijn om het te vervangen voor een nieuw gebouw, maar vanwege de historische waarde is de buitenkant bewaard gebleven tijdens de immense wederopbouwproject in 2003.